Your Location > Laman Utama
Portal ini dikendalikan oleh Bahagian Perolehan Kumpulan Felda Global Ventures (FGV) / Perolehan Syarikat Kumpulan yang berfungsi sebagai nadi urusan perolehan dengan FGV / Felda Holdings Bhd (FHB) Ia merangkumi paparan informasi, berita, jemputan tender, sebutharga dan pautan kepada laman berkaitan operasi Perolehan Kumpulan FGV.
 

 Informasi Perolehan

 
  PENAMATAN SESI TEMUDUGA PENDAFTARAN VENDOR BERMULA 01/04/2014
  Mulai 01/04/2014 Unit Pendaftaran FGVHB tidak akan lagi mengadakan sesi temuduga vendor bagi semua permohonan baru / pembaharuan pendaftaran untuk semua bidang yang dipohon.
  PENGGUNAAN MODUL E-BIDAAN MULAI OKTOBER 2012
  Bermula Oktober 2012, semua vendor FHB adalah disarankan untuk membuat pendaftaran (sign-up) di portal ini bagi memudahkan penggunaan modul e-bidaan.
  KOD ETIKA PEROLEHAN (VENDOR)
  Dimaklumkan Kod Etika Perolehan (Vendor) sudah berada di portal sekarang. Layari, muat-turun ia untuk bacaan dan di mohon isi borang pengesahan penerimaan untuk rujukan FHB.
  IKLAN TENDER MELALUI PORTAL SAHAJA MULAI 1 JANUARI 2012
  MAKLUMAN PENTING: Bermula dari 1 Januari 2012 iklan tawaran tender terbuka melalui akhbar telah DIHENTIKAN. Bermula tarikh itu, iklan hanya akan disiarkan melalui Portal ePerolehan FGVH SAHAJA (https://ep.fgvh.my).
  SIGN-UP MODUl E-BIDDING MULAI 8 NOVEMBER 2011
  Vendor-vendor yang telah dijemput dan menghadiri sesi latihan e-Bidaan, boleh mendaftarkan (sign-up) syarikat masing-masing bermula 8 NOVEMBER 2011. Sila layari https://ep.fgvh.my bagi memperolehi maklumat lanjut.
  PENDAFTARAN VENDOR SECARA ATAS TALIAN
  Pendaftaran vendor hanya boleh dibuat secara atas talian sahaja (online). Tiada pendaftaran secara manual. Sila layari: http://edaftar.felda.net.my untuk maklumat lanjut.
 

 Tender Terbaru

 
 

 Pautan Pantas

 
ql6_.png
 
 

 Galeri Video

 
fgv.png
kpf.png  
pd_felda.png 
pd_felda.png
 

 Paparan Muat Turun

 
​​​​Download PDF Reader (48 MB) 
Anda memerlukan pembaca PDF bagi membaca kebanyakan dari dokumen tender.

​​​​Download Silverlight Plugin​ (7 MB)
Muaturun Silverlight 'plugin' untuk memperolehi paparan kandungan multimedia lebih baik.