Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Navigate Up
Sign In
 
 

 QuickLinks

 
 

 Utilities

 
HARI​ ​WAKTU OPERASI KAUNTER
Isnin - Khamis​ 8.30 AM - 12.30 PM / 2.00 PM - 5.15 PM​
Jumaat​ 8.30 AM - 12.15 PM / 2.45 PM - 5.15 PM​
 
 
 
BARU: DImaklumkan Kod Etika Perolehan (Vendor) sudah berada di portal sekarang. Layari, muat-turun ia untuk bacaan dan di mohon isi borang pengesahan penerimaan untuk rujukan FHB. Sila kembalikan borang yang telah diisi kepada kami melalui alamat pos yang telah dilampirkan. Terima kasih atas kerjasama dan perhatian anda. Klik Disini
 
NEW: Please be informed that Code of Ethics (Vendor) is now available in the portal. Kindly view, download it for your reading and do fill-up the receipt acknowledgement form for FHB internal referance. Please return the fully completed copy to us via the attached and printed postal address. Thank you for your cooperation and interest. Click here
 
 
TERBARU: Unit e-Perolehan sedang mengendalikan sesi latihan sistem e-Bidaan di lokasi BARU - JOHOR. Penyertaan ke sesi adalah dipelawa bagi vendor-vendor yang berada di sekitar MERSING, KOTA TINGGI, PASIR GUDANG, JOHOR BAHARU (hanya Kategori/Bidang BEKALAN, PERKHIDMATAN, KENDERAAN dan KOMPUTER sahaja). Untuk maklumat lanjut, hubungi Unit e-Perolehan (03-2693 7122 @ email: sharil.ah@felda.net.my)
 
 
UNIT e-PEROLEHAN sedang merangka jadual latihan sistem e-Perolehan bagi kawasan-kawasan lain Semenanjung Malaysia. Maklumat lanjut dalam masa terdekat ini.
 
 
"Perhatian!! Pertukaran Alamat Bil. Sila klik disini untuk maklumat lanjut"
 
"Attention!! Change of Billings Address. Please click here for more information"
 
 
Bermula Oktober 2011, Pendaftaran / Pembaharuan pendaftaran bagi vendor yang didaftarkan dalam kategori Bekalan, Perkhidmatan, Komputer dan Kenderaan DIKECUALIKAN dari proses temuduga.
 
 
 
 
Untuk semakan Sijil Pendaftaran sila hubungi 03 2693 7010 / 6671.
 
 
MAKLUMAN PENTING: Bermula dari 1 Januari 2012 iklan tawaran tender terbuka melalui akhbar akan DIHENTIKAN. Bermula tarikh itu, iklan hanya akan disiarkan melalui Portal ePerolehan FGVH SAHAJA (https://ep.fgvh.my). KLIK DISINI untuk paparan iklan.
 
 
Vendor-vendor yang telah dijemput dan menghadiri sesi latihan e-Bidaan, boleh mendaftarkan (sign-up) syarikat masing-masing bermula 8 NOVEMBER 2011. Sila layari https://ep.fgvh.my bagi memperolehi maklumat lanjut.
 
 
Vendors who were invited and attended the training session of e-Bidaan are now required to register (sign-up) their username with effective from 8 NOVEMBER 2011. Kindly view our portal https://ep.fgvh.my for further information
 
 
Pendaftaran Vendor Felda Holdings Bhd telah dibuka bermula pada 01 April 2011. Pendaftaran hanya boleh dibuat secara 'ONLINE' SAHAJA.
 
 
Semakan Jadual Temuduga Pendaftaran Vendor. Sila klik disini
 
Peringatan: SYARIKAT TIDAK TERIKAT dengan pemilihan Tawaran dengan harga terendah.
  • Registration Flow Chart
   Vendor Registration
   Term and Condition
  • Renewal Flow Chart
   Vendor Renewal
   Term and Condition
  • Quotation